Değerler Eğitimi

Değerlerimiz

26.03.2013 1127

Değerler Eğitimi kapsamında her aya bir sosyal etkinlik sloganıyla yola çıkan okulumuz,

büyük bir özveri ile çalışarak ilimizde bulunan çeşitli kurumlar ile koordinasyon sağlıyarak

öğrencilerimize her ay bir sosyal etkinlik gerçekleştirme gayreti içerisindedir.

Değerler Eğitimi  kapsamında gerçekleştirdiğimiz sosyal etkinliklerde öğrencilerimizin değerlerimizi yaşayarak öğrenmesi amaçlanmış ve bunun için yapılan farklı etkinlikler okulumuzdaki tüm öğrenciler ile sürdürülmüştür.

Yapılan sosyal etkinlikler neticesinde öğrencilerimizden olumlu dönütler almak bizleri bir hayli sevindirmiştir.

Ay sonunda yapılan değerler eğitimi toplantısında  bir dahaki ayın değeri ve yapılabilecek sosyal etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunuyor ve kararlarımızı büyük bir özveri ile idareci ve öğretmenlerimizin desteği ile uygulamaya koyuyoruz.